Автор Тема: Област Велико Търново с най-гостоприемното настаняване в България  (Прочетена 1251 пъти)

Неактивен trivago

  • Пътешественик-изследовател
  • ***
  • Публикации: 34
  • Положителен рейтинг: 0
    • Профил
    • Ел. поща
Кои са най-препоръчваните места за настаняване и най-гостоприемните области в България? Изследвайки над 140 млн. потребителски оценки в интернет, търсачката за хотели trivago.bg състави списък на най-предпочитаните места за отсядане и областите с най-доброто настаняване според чуждестранните и българските гости. Област Велико Търново се откроява с най-гостоприемното настаняване в България, а фаворитът на туристите е Old Plovdiv Guest House, намиращ се в сърцето на Стария град.

Топ области за настаняване в България
Най-гостоприемната област в страната е Велико Търново, като средната потребителска оценка на всички изследвани места за настаняване в областта е 83 от 100 точки. Според рейтинговия индекс на trivago, най-високо оцененият обект в региона е Хостел Мостел с оценка над средната за областта от 91 точки. Сред включените области в проучването на последно място в класацията се нарежда Добрич със средна оценка 78 от 100.

* В изследването са включени само области с над 100 хотела, получили над 1 000 потребителски мнения и оценки. Рейтингът се изчислява по скала от 0 до 100 точки. Данните са изчислени и  валидни към 10.11.2014. Повече за индекса на trivago tRI можете да научите тук http://www.trivago.bg/static/rating-index

Топ места за настаняване в България
Начело на класацията за най-добрите места за настаняване в страната е Old Plovdiv Guest House, оценен от потребителите с 94 от 100 точки спрямо индекса на trivago. На второ и трето място се нареждат съответно хотел mOdus във Варна с рейтинг 93 и Casa Ferrari Bed&Breakfast в София с оценка от 92 точки. Град Банско е представен от два хотела в топ 10 –хотел Авалон с категория две звезди и петзвездният Кемпински Хотел Гранд Арена.

* Рейтингът се изчислява по скала от 0 до 100 точки. Данните са изчислени и валидни към 10.11.2014. Повече за индекса на trivago tRI можете да научите тук http://www.trivago.bg/static/rating-index
« Последна редакция: Ноември 30, 2014, 02:36:38 от trivago »


 


Untitled Document