Автор Тема: Английската Ривиера - град Торки  (Прочетена 3076 пъти)

Неактивен Kemileva

  • Пътешественик-изследовател
  • ***
  • Публикации: 16
  • Положителен рейтинг: 7
    • Профил
Тъй като сме в разгара на лятото, искам да дам насока за приятно прекаран уикенд на всички живеещи в Англия и не само. През изминалата 2014 година, гостувайки на семейни приятели на Острова, те решиха да ни покажат т.нар. Английска Ривиера и
по точно град Торки. Като ми казаха да си взема банския, първоначално ги гледах невярващо. Температурата навън беше не повече от 20 градуса, със сиви облаци. Тръгнахме към Торки и колкото повече приближавахме, толкова по-топло ставаше. Започнах да се радвам, че банските са в чантата ми. Така стигайки в града, аз бях просто изумена - слънчево, китно, курортно местенце, с палми, зеленина, море и много туристи. Отидохме на разходка на крайбрежната алея и ядохме много вкусна риба в едно ресторантче с изглед към водата. След това се качихме да виенското колело в центъра на Торки. Имаше още много забавления за децата на нашите приятели. И после дойде време за плажа - срещу 1 паунд такса си наехме удобни шезлонги и се настанихме на ситния пясък. Слънцето печеше, децата се къпеха във водата, аз също се престраших да влеза и не останах разочарована. Водата беше топла, неочаквано топла за края на юли месец. Беше чистичко и приятно. Не можех да повярвам, че се къпя във море на Острова. Всъщност град Торки се намира в залива Лайм и се счита за морски курорт.
И така, ако искате да попътувате до красиво място в Англия в някой слънчев ден, препоръчвам ви точно това малко градче Торки(Torquay)

Грешка!

Call to undefined function mysql_connect()

Untitled Document