Автор Тема: Соренто оглави международния рейтинг на хотелите с най-добра репутация  (Прочетена 3240 пъти)

Неактивен trivago

  • Пътешественик-изследовател
  • ***
  • Публикации: 34
  • Положителен рейтинг: 0
    • Профил
    • Ел. поща
Италианският град Соренто е начело на тазгодишната класация на дестинациите с най-високо оценените хотели, изготвена от trivago.bg. На второ място се нарежда миналогодишният фаворит Дрезден, а на трето – полският Гданск. Полша е представена от цели три дестинации в челната десетка, като Краков и Варшава заемат съответно шесто и девето място. В топ десет попадат също така хърватските дестинации Дубровник и Сплит, както и унгарската столица Будапеща. Екзотичният Сием Риеп в Камбоджа, в близост до който е разположен един от най-забележителните храмови комплекси в света – Ангкор Ват, се нарежда на пето място. Единствената американска дестинация попаднала в топ десет на класацията е Чикаго.


Снимка: Соренто, Източник: iStock, robangel69

Сред 100-те дестинации на най-високо оценени хотели Съедините Щати са представени от цели 16 дестинации, като освен Чикаго в класацията попадат още Вашингтон, Ню Орлиънс, Лас Вегас. След САЩ, втората държава с най-много дестинации сред топ 100 е Италия. Тазгодишният фаворит – Соренто, както и Верона, Венеция, Флоренция, Палермо, Неапол, Рим и Милано гордо славят страната си с положителните клиентски отзиви. Германия и Испания също са едни от страните с най-много представители в класацията, съответно с по 7 и 6 места.

*Дестинациите от Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО са отбелязани с (*)В българския топ 10 на дестинациите с най-високо оценените хотели тазгодишната класация се оглавява от град Варна, измествайки на второ място миналогодишния фаворит - Велико Търново. Само една зимна дестинация се нарежда сред челната десетка и това е Банско на трето място. Столицата ни си запазва миналогодишната позиция номер четири, а Пловдив и Несебър се нареждат съответно на пето и шесто място. Класацията на българските дестинации с най-положителните потребителски отзиви е допълнена от черноморските ни курорти Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Албена и Св. Св. Константин и Елена.


За пълния списък от 100 дестинации, моля, последвайте следния линк

За класацията:
Рейтингът на световните дестинации с най-добра хотелска репутация на trivago подрежда популярни туристически дестинации според онлайн потребителските оценки и мнения за техните хотели. Оценките са представени на скала от 0 до 100 и са изготвени на базата на над 82 млн. потребителски мнения. В международната класацията са включени само дестинации с над 130 хотела (за българската – с над 20 хотела) и най-малко 60 потребителски мнения. В международната класация не са представени български дестинации, тъй като броя на онлайн хотелите е под критерия за включването им в тази класация.
« Последна редакция: Март 09, 2014, 22:04:02 от trivago »

Грешка!

Call to undefined function mysql_connect()

Untitled Document