форум

Изкачи тази планина 0 Бора Бора
email начало

travel gallery

photo 1
photo 2
photo 3

За нас

Идея и концепция на форума

Форум "Обиколи Света" е създаден да попълни една празнина в интернет пространството, а именно: липсата на систематизиран туристически форум с информация, мнения и снимки за градовете и забележителностите по света. "Обиколи света" не си поставя за цел да оценява хотели или да предлага оферти за пътувания, а нещо повече - той търси местата, които бихме посетили отново и разказали за тях на нашите приятели.

"Обиколи света" поставя началото на нова концепция за форум, обединявайки три елемента в едно цяло: 1. общи факти и любопитни данни (в стил Wikipedia), 2. галерия от снимки (в стил Panoramio) и 3. форум за мнения и коментари.

Информацията и коментарите са подредени в ясна йерархична структура (континенти-държави-градове). Популярните сред туристите градове са включени от администратора на челна позиция във всяка тема, като този списък постоянно се увеличава.

Накратко казано, нашата цел се състои в това максимално да улесним читателя в намирането на информация за желаната от него дестинация чрез ясно структуриране на темите. Надяваме се, че така сме постигнали ниско ниво на спам и сме ви улеснили максимално в намирането на търсената информация. С пожелание за повече пътешествия и незабравими впечатления!

 

Кои сме ние

За развитието на сайта работи ентусиазиран екип от специалисти и любители - всички до един запалени почитатели на географията и пътешествията. Всеки има своя уникален принос в развитието на идеята "Обиколи Света". Благодарение на това, форумът за пътешествия постоянно увеличава и разнообразява предлаганите от него иновативни услуги. Едничката цел е да служи по-добре на своите читатели.


На добър час!
© Петър Иванов - създател; © Наско Иванов - главен редактор;