форум

Изкачи тази планина 0 Бора Бора
email начало

travel gallery

photo 1
photo 2
photo 3

правила

Правила за ползване на форума

За да бъдем максимално улеснени в ползването на форума, да намираме бързо необходимата информация, за сигурност и за по-голяма чистота на езика, моля спазвайте следните правила, записани в Условията за ползване при регистрацията на потребител:

т.1) Пишете постингите си на кирилица.
т.2) Публикувайте съобщенията си в темата, която е най-подходяща за тях.
т.3) Ако това е възможно, избягвайте поместването директно на чуждоезични текстове. Не всички биха разбрали Вашия отговор или информация, ако тя е публикувана на чужд език!
т.4) Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
т.5) Обидни коментари относно фирми, организации, места за настаняване и/или техни представители ще бъдат премахвани.
т.6) Поместването във Форума на линкове към информация в други сайтове или форуми е възможно да бъде предмет на рестрикция, по преценка на модераторите.
т.7) Не публикувайте груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.
т.8) Не разпространявайте във форума материали със запазени авторски права, освен ако вие не сте собственик на тези права или притежавате писмено разрешение от техния собственик. Ако материалите са под лиценза Криейтив Комънс е редно да поставите линк към първоизточника на информация и да цитирате името му.
т.9) Всякакви форми на спам, флуд (едносрични и повтарящи се постинги), скрита или явна реклама в постингите, подкани за верижни писма, предлагане на пирамидални схеми или публикуване на лични обяви са също непозволени.

т.10) Моля, преди да публикувате отговор, нова тема или ако срещнете трудности, проверете в раздел ПОМОЩ за информация относно интересуващата ви функционалност, описана в съответния подраздел: „Увод”, „Регистриране”, „Вход”, „Профил”, „Публикуване”, „Лични съобщения” и/или „Търсене”.

В случай на забележки и предложения към форума, както и при недоволство от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с нас на info@obikolisveta.net